Fräschhetsstatur

IMG_6549

Jag har på mig en nytvättad pyjamas. Alltså, någonting som är rent. Det är ganska stort med tanke på att jag varit klädd i samma kläder sedan i fredags. På något sätt lyckades jag få av mig bh och trosor efter att jag kommit hem, och bytte mysbyxor mot pyjamasbyxor, men förutom det har jag varit klädd detsamma. Övervägde att ta ut hundarna i pyjamasbyxorna på förmiddagen men orkade på något sätt ta mig upp till övervåningen, dra av byxorna och ta på mig samma mjuka mjukisbyxor som i fredags. 

Jag vaknade ändå på relativt bra humör imorse. Mådde betydligt bättre än igår även om det tog en väldans lång tid att faktiskt ta mig upp. 

IMG_3170

Större delen av dagen har jag spelat Sims, precis som planerat. Sedan slutade det funka, efter att Sofia kommit hem, och jag satte mig och pusslade istället. Har sedan nyår ett bord inne i mitt craftroom som används enbart till pussel. Så jag pusslade i några timmar och lyssnade på en podd och motvilligt lade jag mig sedan i badet vid åtta. Läste ut (don’t) call me crazy vars sista text, som i korthet handlade om att inte skämmas, inspirerade mig till att skriva ett ärligt inlägg om min fräschhetsstatus. För såhär blir det när jag går ned mig och när det är riktigt illa kan det gå veckor mellan mina bad. 

När jag är riktigt stabil avslutar jag badet med en dusch, precis som jag gjorde ikväll, och nu känner jag mig stark nog att börja återgå till livet igen. Det blev en dipp, absolut, men helvete vad fort jag verkar ta mig upp denna gång! 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s