Skaffa positiva erfarenheter

Skaffa positiva erfarenheter står det i mina DBT-papper och det är precis vad jag gjorde igår. Självfallet efter Sofia slutat jobba (innan det satt jag som besatt och skrev sida efter sida i min Bullet Journal om DBT saker). Men ändå.

Vi yogade tillsammans. 30 minuter som både tog död på mig och gjorde mig gott och det var förbannat kul att göra det tillsammans med Sofia. Var inte säker på att hon skulle gilla det men det gjorde hon nog. Planen är att vi ska yoga tillsammans en gång i veckan och det är precis en sådan sak jag behöver 😊

Efter dusch och läsning tog vi en kvällspromenad med hundarna och njöt av det sköna vädret. Och jag kände äntligen ett lugn!

Mer positiva erfarenheter kommer jag skaffa mig på lördag då det blir grillning i Hästhagen på kvällen. Sofia och jag planerar att ta oss dit lite tidigare så vi kan ta en sväng i skogen med odjuren och jag längtar.

Just nu har jag dock fullt upp med att klara av de närmsta åtta timmarna i ensamhet. Det är jättejobbigt att vara ensam och jag kör slut på mig själv, men jag tar små små steg framåt. Igår lyckades jag bädda sängen för första gången på kanske någon månad och idag skulle jag behöva vattna blommorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s