Provresultat

Idag 15.30 ska jag träffa en läkare på vårdcentralen. Vi ska noggrant gå igenom resultatet av alla blodprover jag gjorde i höstas och resultatet av EKGt. Än vet jag inte om det blir mamma eller pappa som följer med, det beror helt på hur arbetsdagen utvecklas för pappa som kör lastbil, och det känns okej att inte veta. Förvånande va? 😉

Jag är inte jättenervös än. Är mer rädd för provresultaten än själva proceduren att ta mig in på vårdcentralen, sitta och vänta och sedan träffa en läkare. Sedan jag var liten, och för första gången fick ont i bröstet, har hjärtat varit en sak jag oroar mig över. Det känns helt enkelt läskigt.

Om rätt tillfälle infinner sig skulle jag också vilja fråga läkaren om mina torra ögon. Ta reda på om det finns någonting annat för mig att göra än vad jag gör just nu. Torrheten är värre igen och grusigheten försvinner inte långa stunder i taget. Dessutom känns ögonen ibland svullna och igår när jag vaknade var de alldeles röda och det kändes som att det inte fanns någon vätska i dem alls.

Klockan är nu 8.20 och jag ska försöka mig på att läsa en stund innan det blir dags för dagboksskrivning och förmiddagspromenad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s