Jag får ingen ro

Jag är en osalig ande igen. Får ingen ro och har ingen lust att göra någonting och skulle helst av allt sova. Men jag ska inte.

I fredags lyckades jag missa att ta min morgonmedicin. Insåg mitt misstag elva timmar för sent och lördagen och, framför allt, söndagen, sov jag mest.

Det är så skönt, att bara få sova bort några timmar.

Idag var det meningen att pappa och jag skulle träffa M på Karla, men hon är sjuk så mötet blev inställt denna gång med. Blev faktiskt lite besviken. Alltid när jag varit där känns det som att min hjärna klarnar upp litegrann och det är väl precis vad jag skulle behöva just nu.

Något schema för veckan har jag inte heller gjort. Gårdagen var så konstig tack vare medicinmissen och schemat fanns inte ens i min hjärna. Och idag, idag får jag ju ingen ro.

Jag får se hur morgondagen blir. Förhoppningsvis mår jag bättre och kan ta tag i lite saker. Göra något som känns vettigt.

Men nu ska jag lägga ned mitt värkande huvud på kudden och se om ögonen tillåter mig att läsa eller ej. Den senaste tiden har de varit så fruktansvärt torra att jag knappt kunnat läsa någonting alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s