Presenter och kraftlöshet

Energin lyser fortfarande med sin frånvaro. Idag, speciellt eftermiddag och kväll, har det varit jobbigare än vanligt.

Hade två saker uppsatta på schemat idag; brevskrivning vid ett och städning av Junos bur vid fyra. Brevet satt jag med i en dryg halvtimme. Ville sitta längre, framför allt vill jag bli klar så jag kan skicka det någon gång, men hjärnan pallade inte. Dessutom behövde jag vila inför burstädningen.

Började en halvtimme före utsatt tid och Juno skrämde slag på mig när hon lyckades smita och hoppade till min tröja för att snabbt ta sig vidare till burens ovansida. Hon och Luna är fortfarande rädda för oss och dessutom är de fruktansvärt snabba och jag hann tänka all världens katastroftankar under de korta sekunderna tills hon var nere i buren igen. Tackolov att allt gick bra!

När buren var klar var jag helt slut och sov några timmar. Vaknade vid sju och har sedan dess kämpat mig igenom Idol i soffan, men nu har jag lagt mig i sängen. Känns som att jag inte har någon kraft kvar.

Men till något positivt. Igår överraskades jag med ett enormt kuvert från Serbien, fyllt med presenter. Ett långt brev från Jellybean och en fantastisk teckning av Kami.

Mamma ska hjälpa mig rama in den. Jellybean har verkligen lyckats fånga Kami med hjälp av pennan. Helt otroligt ♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s