Jävla djur


Jag kämpade på som sjutton för att göra gårdagen så bra som möjligt och det gick riktigt bra. Det var bara två eller tre saker från listan som jag inte gjorde och Sofia är säkert lika förvånad som jag. 

De där små hanstermonstren krossade dock mitt hjärta igår. Det lät från buren, som att någon av dem grävde runt i pelletsen, och det var en jävla tur att jag tittade till för Kurta och Hicka var i full gång med att ha ihjäl varandra 😑 Inte ett ljud från någon av dem och jag blev helt förstelnad. Kunde inte röra mig ur fläcken och fyfan vad arg jag var på mig själv för det. 

Sofia slängde upp gallret och försökte sära på dem, men det var svårt, hon fick kämpa en stund. Jag blev hysterisk och vågade inte titta på någon av dem och Sofia satte Hicka i transportburen. 


Båda är såriga, men det verkar ändå ha gått okej. De är särade på nu och såren är tvättade. Vi hade ändå tur som var här, och vakna, när det hände. Skulle bråket varit under midsommarhelgen skulle vi med största sannolikhet återvänt till en död Kurta eller Hicka. Jag är bara så ledsen för deras skull. Nu kommer de tvingas vara ensamma resten av sina liv. De som alltid hängde ihop. Sov ihop, sprang ibland i hjulet ihop. De tycktes nästan alltid vara nära varandra. Och sen den grejen att Hicka nu tvingas bo i en bur som är mindre än hälften av skuttas stora bur. 

Jävla djur. Jag vill ju bara att de ska må bra. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s