Vissa dagar funkar så jäkla bra 


Vilken dag! Vissa dagar tycks typ allt funka. Rulla på utan massa självförakt och självtvivel. 

Sofia och jag cyklade till hästhagen för att avlasta pappa lite med Vincent medan mamma jobbade. Och den där ungen är så fantastisk. Han får mig att må så bra ❤️ I hans ögon funkar jag ju precis som jag är. Vi lekte i sandlådan och han badade länge i sin fina PRIDE-pool. Varken Sofia eller jag ville åka därifrån. Det var så skönt att sitta i solen och prata med mina föräldrar om våran väntande Tysklandsresa medan Vincent lekte för sig själv. 

Tillslut var vi ju tvungna att dra hem till hundarna och Vincent ville hjälpa till att pumpa cykeln och sen, när vi var på väg att cykla iväg kom han springandes efter mig tre gånger och ville följa med hem och sova hos Mana. Snacka om att känna sig uppskattad. Det krossade mitt hjärta att inte kunna ta med honom. Älskade barn, om han bara visste hur mycket hans faster älskar honom. 

På vägen hem stannade vi och köpte mat på donken som vi åt på balkongen med fyra enorma hundögon på våra cheese burgare. Vi tog en flexipromenad och lät Kiba springa av sig. Han är helt och hållet sig själv igen. Full av energi och han har ett ansikte som verkligen ler när han är glad. 

Finns det nåt sötare än en hamsterrumpa? 😍

Jag städade buren till Kurta och Hicka och hade svårt att slita mig från dem när de sprang runt och återupptäckte alla sina saker efter ommöbleringen. Lyckliga små liv. 


Nu sitter jag återigen på balkongen, lyssnar på Jack off Jill och dricker en alkoholfri öl. Och vet ni, jag är inte ens trött efter dagen som varit. Vilken lyx. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s