Det är få saker som jag mår så bra av som att umgås med mina hundar 

  
De senaste dagarna har jag aktiverat hundarna lite extra under promenaderna. Främst Kiba. Han har fått hoppa upp på bänkar och ibland bord och han har fått leta godis i trädstammar. Jag har inte klarat det förut. Det känns som att människor stirrar på mig och jag vill absolut inte att de ska se när hundarna inte gör det de blir tillsagda. Den ständige sociala ångesten. Men så har jag på nåt sätt lyckats ändå och det känns så bra. Hundarna älskar det och jag tycker att det är jätteroligt. Idag hoppade Kiba upp på ett nedfallet träd och han hoppade betydligt högre än vad jag trott att han skulle göra. Och så hoppade han upp i ett träd och klängde som en apa och så ramlade han. Men det gick ju bra. Det var inte så högt upp. 

Och medan Kiba hoppar omkring får Kami öva på att sitta still och bara vänta. Han är duktig på att sätta sig men inte på att vänta, till skillnad från Kiba som oftast är jätteduktig på det. 

Så jag mår bra. Förutom tröttheten så mår jag bra. Är ju helt slut nu men det är okej. Ska lägga mig i soffan och gosa med hundarna och läsa (och försöka hålla mig vaken) tills Sofia slutat jobbet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s