Det går tydligen att må bra trots exponering

20130821-001238.jpg
Jag har haft en bra dag trots att jag exponerat mig. Det går tydligen även om jag tycks glömma det förbannat fort.
Jag följde med Sofia upp på stan när hon skulle till arbetsförmedlingen. Jag klarar inte av att ta mig in där, så istället satte jag mig vid fontänen på Järntorget och tittade på människor. Det skrämmer mig som fan att vara ute själv, varenda människa blir ett potentiellt hot i min paranoida hjärna, men jag klarade det bra. 45 minuter ensam bland främmande människor, med oron påslagen för fullt, och ändå lyckades jag stå ut.
Dock har jag nog aldrig varit så glad att se min flickväns vackra nuna tidigare.

Efteråt gick vi in i en garnaffär för att köpa virknålar. En liten jävla butik med skrämmande människor och jag var inte säker på att jag skulle ta mig in, men jag gjorde det. Expediten tycktes irriterad men jag kunde slå bort det och glädjas åt framstegen.

Innan vi drog hem till hundarna gick vi till en pizzeria och käkade på deras uteservering. Och jag höll mig lugn. Hela tiden. Så pass lugn att jag till och med klarade av att både äta mig mätt och röka.

Nu är jag som vanligt helt slut efter att ha exponerat mig, men det känns okej. Jag har varit duktig idag och även fast jag är trött är det värt det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s